What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ HOTEL GOLDEN CITY

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ(ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ) ΣΤΟ PORTARIA HOTEL & SPA

 Καθαρά Δευτέρα στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, στην Πορταριά Πηλίου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 360€ από 720€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και του Γυμναστηρίου! Απολαύστε 4 ημέρες στην καρδιά του Πηλίου!

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ MONT HELMOS HOTEL & POOL

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ OLYMPUS THEA HOTEL "

 Μοναδικές Αποκριές Στο Καρναβάλι Τυρνάβου - Λάρισας!!199€ για ένα 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε εντυπωσιακό δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό και δείπνο, στο Olympus Thea Hotel την περίοδο από 20/02/2015 έως 23/02/2015. Με φόντο τον Όλυμπο και πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, το Οlympus Thea Boutique Hotel υπόσχεται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης!!

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΚΚΩΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "ONAR HOTEL"

ΠΟΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ DIONYSOS HOTEL

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΤΗΣ Κ.ΔΕΥΤΕΡΑΣ-ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MEDITERRANEAN PRINCESS HOTEL"

ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΔΗΜΑΤΗ(ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΟ Κ.ΔΕΥΤΕΡΑΣ)

 Καθαρά Δευτέρα στον Όλυμπο, στο Ξενώνα Δημάτη! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 7 ετών σε Σοφίτα με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό, μόνο με 159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στην άγρια ομορφιά των κορφών του Ολύμπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!


ΓΡΕΒΕΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ) ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ PINDOS PALACE BOUTIQUE HOTEL

 239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Γρεβενα, σε Σουίτα με Τζάκι και Jacuzzi και Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Bραδινό a la carte) στο Pindos Palace Boutique Hotel! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, 25% έκπτωση στην κάρτα Lift και 50% στον εξοπλισμό Ski-Snowboard για το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στoν χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΞΕΝΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ

 3ήμερο, Χαλάρωσης, Αναζωογόνησης και Απόλαυσης για 2 Άτομα σε Double Standard Room με Τζάκι, Πλούσιο Πρωινό, Απεριόριστη Κατανάλωση Ροφημάτων καθ' όλη τη διάρκεια της Hμέρας & Δυνατότητα Early Check in - Late Check out, στον Παραδοσιακό Ξενώνα Ιωάννου , στον Επίγειο Παράδεισο των Λουτρών Πόζαρ (από 22 Ιανουαρίου έως 15 Μαΐου)! Απολαύστε τη Μοναδική Εμπειρία του Νatural Spa, Χαθείτε στην Ομορφιά την Καταπράσινης Χλωρίδας ανάμεσα στα Ρυάκια με Γάργαρο Νερό και τα Αναβλύζοντα Ζεστά, Ιαματικά Νερά! 

ΦΛΩΡΙΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ PRESPA WELLNESS RESORT ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΠΡΕΣΠΩΝ

 4ήμερη Πολυτελής Πασχαλινή Απόδραση Δύο Ατόμων σε Deluxe Double Room με Τζάκι, Πλούσιο Πρωινό, Πλήρες Αναστάσιμο Δείπνο με Παραδοσιακή Μαγειρίτσα & Πασχαλινό Γλέντι, Ανήμερα του Πάσχα με Ψητά και Απεριόριστη Κατανάλωση Ποτού & Welcome Drink και Early Check In και Late Check Out... σε έναν Προορισμό Απαράμιλλης Φυσικής Ομορφιάς και Χαλάρωσης στο Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής με Πέτρα και Ξύλο PreSpa Wellness Resort στo Γαλήνιο Νεραϊδότοπο στις Λίμνες Πρεσπών στη Φλώρινα! 3ήμερη Πολυτελής Απόδραση Δύο Ατόμων σε Deluxe Double Room με Τζάκι, Πλούσιο Πρωινό, Welcome Drink και Δυνατότητα Early Check In και Late Check Out... σε έναν Προορισμό Απαράμιλλης Φυσικής Ομορφιάς και Χαλάρωσης στο Λεκανοπέδιο του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας - Πισοδερίου στο Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής με Πέτρα και Ξύλο PreSpa Wellness Resort στo Γαλήνιο Νεραϊδότοπο στις Λίμνες Πρεσπών στη Φλώρινα!

ΓΡΑΝΙΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL GRAND CHALET GRANITIS"

 Υπέροχο Πασχαλινό 4ήμερο στην Εξοχή και στη Φύση, με Τρεις Διανυκτερεύσεις, Δύο Ατόμων με Πλούσιο Πρωινό, Αναστάσιμο Δείπνο & Prive Χρήση Spa & Μία Φιάλη Κρασί & Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out, στο Πολυτελές και Φιλόξενο Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής 4* Hotel Grand Chalet Granitis στο Καταπράσινο Γραφικό Χωριό Γρανίτης της Δράμας! Γιορτάστε το φετινό Πάσχα, με τον Απόλυτο Συνδυασμό Παράδοσης και Πολυτέλειας, με Απολαυστικές Εξορμήσεις σε ένα Μοναδικής και Απαράμιλης Ομορφιάς Φυσικό Τοπίο!
 Μαγευτική 3ήμερη ή 4ήμερη Απόδραση στη Φύση για 2 Άτομα, με Πλούσιο Πρωινό, Prive Χρήση του Spa (Jacuzzi - Sauna - Χαμάμ) & Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out, (από 19/01 έως 05/04) στο Πολυτελές και Φιλόξενο Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής 4* Hotel Grand Chalet Granitis στο Καταπράσινο Γραφικό Χωριό Γρανίτης της Δράμας! Χαλαρώστε στους χώρους του Spa, Γευθείτε Παραδοσιακές Γεύσεις, Περιηγηθείτε στο Όρος Φαλακρό, Ανακαλύψτε το Παρθένο Δάσος, Διασχίστε το Εκπληκτικής Ομορφιάς Φαράγγι της Πετρούσας και Εξερευνήστε το Σπήλαιο του Μααρά και της Αλιστράτης! 

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ NAFS HOTEL

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ 3* ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 198 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ/ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ LECADIN HOTEL/APOLLONION/MONTANA 4*

 Καθαρά Δευτέρα στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa, στο Καρπενήσι! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 399€ από 798€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος, αίθουσα Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και επιτραπέζια παιχνίδια! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου για 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 Γιορτή Αγίου Βαλεντίνου στο Καρπενήσι και στο χιονοδρομικό κέντρο με το Ski Bus του Touristas Travel! Από 49€ το άτομο για 2ήμερη εκδρομή 14,15/02/2014, στο Καρπενήσι! Περιλαμβάνει μια διανυκτερευση σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό σε μπουφέ, μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν και τοπικές εκδρομές, από το γραφείο ταξιδίων Touristas travel! Με την αγορά του κουπονιού από το SpecialDeal.gr ΔΩΡΟ ένα προιόν της επιλογή σας!
 Καθαρά Δευτέρα στο Καρπενήσι, στο Lecadin Hotel με Θέα που κόβει την ανάσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή ( Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%)! Γιορτινό ξεφάντωμα με Ζωντανή Μουσική, Αποκριάτικο παιδικό Party με παιδικό μακιγιάζ για τους μικρούς μας φίλους καθώς και πέταγμα χαρταετών στην Παραδοσιακή τοποθεσία του Καρπενησίου! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη και Πρωινό Brunch την Καθαρά Δευτέρα καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στον υπέροχο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΧΕΛΥΔΟΡΕΑ"

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ GUEST HOUSE"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 99€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HERMES HOTEL"

ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΡΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ AFKOS GRAMMSO LUXURY COLLECTON BOUTIQHE HOTEL

 145€ από 290€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο Νεστόριο Καστοριάς, στο 4 αστέρων Afkos Grammos Luxury Collection Boutique Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Bραδινό), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρονται Φρούτα για καλωσόρισμα καθώς και ελεύθερη πρόσβαση στο Γυμναστήριο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΙΠΠΟΛΥΤΗ LUXURY HOTEL

 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο κέντρο του Ναυπλίου, στο ΙΠΠΟΛΥΤΗ Luxury Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Δευτέρα έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ευχάριστες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " ARTY GRAND HOTEL "

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΠΟ 250 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΣΧΑ) ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 220€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΜΠΑΝΣΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ALL INCLUSIVE ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " ST.GEORGE SKI & SPA HOTEL 4* "

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ THEOXENIA HOTEL

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " ONIROPETRA BOUTIQUE HOTEL "

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΓΥΘΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΕΤΗ-ΜΑΡΙΑ APARTMENTS

ΠΗΛΙΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "LOTUS TREE ARXONTIKO 4*"

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΝ ΧΩΡΑ ΒΕΖΙΤΣΑ

3ΗΜΕΡΟ Η 4ΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 76€ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HOTEL PEZOULA"

 Μαγευτική 3ήμερη Απόδραση για 2 Άτομα, σε Εντυπωσιακό Δίκλινο Δωμάτιο ή Σουίτα με Τζάκι, με Πλούσιο Πρωινό & Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out (από 04/02 έως 30/04) στο Ειδυλλιακό Περιβάλλον του Hotel Pezoula, στην πιο Κοσμοπολίτικη Περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, τα Καλύβια Πεζούλας! Αφήστε τη Μαγεία της Φύσης να σας Μεταφέρει Συγκινήσεις Μοναδικές, Ζήστε Στιγμές Χαλάρωσης και Ρομαντισμού, Περπατήστε ανάμεσα σε Πυκνά Δάση, Κάντε Υδροποδήλατο ή Ποδήλατο Βουνού και Εξερευνήστε τις Ακτές της Λίμνης κάνοντας Ιππασία. 
 Από 76€ για ένα μοναδικό 3ήμερο ή 4ήμερο για 2 Άτομα, σε Δίκλινο Δωμάτιο ή σουίτα με τζάκι στο Hotel Pezoula στη Λίμνη Πλαστήρα! Περιλαμβάνει παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ, welcome drink, Early checkin - Late checkout καθώς και Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 5 ετών!

BANSKO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ TRINITY BANSKO SPA HOTEL

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ) ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ EPIRUS PALACE HOTEL

 Καθαρά Δευτέρα στο 5 αστέρων Epirus Palace Hotel, στα Ιωάννινα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) που επιμελείται ο διάσημος Σεφ Έκτορας Μποτρίνι, σε Executive Signature δωμάτιο μόνο με 240€ από 480€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σαρακοστιανός Μπουφές καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!