What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 89 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ

 Ελάτη Τρικάλων: 313€ για ένα 4ήμερο για 2 έως 5 άτομα με πρωινό, σε μεγάλη μεζονέτα. Μια προσφορά για να απολαύσετε άνετη διαμονή σε ευρύχωρη μεζονέτα με την οικογένεια ή την παρέα σας. 
 Ελάτη Τρικάλων: 261€ για ένα 4ήμερο για 2 έως 4 άτομα με πρωινό, σε μεζονέτα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και περάστε όμορφες στιγμές σε ένα εντυπωσιακό πέτρινο συγκρότημα.
 Ελάτη Τρικάλων: 201€ για ένα 4ήμερο για 2 έως 3 άτομα με πρωινό, σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ένα μοναδικό πέτρινο συγκρότημα σας περιμένει να περάσετε αξέχαστες στιγμές στον ορεινό προορισμό της Ελάτης.
 Ελάτη Τρικάλων: 149€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό, σε πανέμορφο πέτρινο συγκρότημα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και ταξιδέψτε στον πανέμορφο οικισμό της Θεσσαλίας.
 Ελάτη Τρικάλων: 209€ για ένα 3ήμερο για 2 έως 5 άτομα με πρωινό, σε μεγάλη μεζονέτα. Μια προσφορά για να απολαύσετε άνετη διαμονή σε ευρύχωρη μεζονέτα με την οικογένεια ή την παρέα σας.
 Ελάτη Τρικάλων: 174€ για ένα 3ήμερο για 2 έως 4 άτομα με πρωινό, σε μεζονέτα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και περάστε όμορφες στιγμές σε ένα εντυπωσιακό πέτρινο συγκρότημα. 
 Ελάτη Τρικάλων: 134€ για ένα 3ήμερο για 2 έως 3 άτομα με πρωινό, σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ένα μοναδικό πέτρινο συγκρότημα σας περιμένει να περάσετε αξέχαστες στιγμές στον ορεινό προορισμό της Ελάτης.
 Ελάτη Τρικάλων: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό, σε πανέμορφο πέτρινο συγκρότημα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και ταξιδέψτε στον πανέμορφο οικισμό της Θεσσαλίας.
 Ελάτη Τρικάλων: 89€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό, σε δωμάτιο με τζάκι! Ευκαιρία για οικονομική απόδραση σε έναν εκπληκτικό ορεινό προορισμό, μέσα στα έλατα!

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΟΡΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ SIAGAS BEACH HOTEL

 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στους Αγίους Θεοδώρους μια ανάσα από την Αθήνα, στο Siagas Beach Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 13 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 295€ από 590€ (Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική από την Ελένη Καρουσάκη και την ορχήστρα της, Ανήμερα μεσημέρι Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα με μουσική από DJ και μοναδικές Βραδιές Πιάνου! Προσφέρονται Παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες Λιχουδιές και Ποτό καλωσορίσματος! Kαθημερινή απασχόληση στο Μini Club με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και κλόουν καθώς και δώρα για τους μικρούς μας φίλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΟΡΔΟΠΑΤΗ

 3ήμερο στην Ορεινή Αρκαδία για 2 στο πολυτελές Αρχοντικό Κορδοπάτη!
 Ορεινή Αρκαδία: 3ημερο για 2 στο πολυτελές Αρχοντικό Κορδοπάτη! 3ήμερο στην Ορεινή Αρκαδία για 2 στο πολυτελές Αρχοντικό Κορδοπάτη


 Διαμονή στο Αρχοντικό Κορδοπάτη και Ράφτινγκ στο Λάδωνα ή το Λούσιο Ποταμό! Από 89€ ανά άτομο για 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) στην Ορεινή Αρκαδία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, Ατμόλουτρο υδρομασάζ-χαμάμ σε όλους τους τύπους δωματίων, Πρωινό, Πεζοπορία, Δωρεάν επίσκεψη & ξενάγηση στο Μουσείο Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα, επίσκεψη & ξενάγηση/κέρασμα σε βιολογικό οινοποιείο, 50%  έκπτωση για είσοδο στο σπήλαιο Κάψια. Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες και γνωρίστε τα γραφικά χωριά της Αρκαδικής γης!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΓΡΕΒΕΝΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ MILIONIS FOREST HOTEL

ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΠΟ 58€ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

 Χαλάρωση και εναλλακτική εορταστική ατμόσφαιρα στην μεσσηνιακή Μάνη και στους επιβλητικούς Πέτρινους Πύργους "Mani Stone Towers", για 2 άτομα με διαμονή σε χώρο της επιλογής σας και με έκπτωση έως 31%!!
 Επισκεφτείτε τη μαγευτική Μάνη και τους Παραδοσιακούς Πέτρινους Πύργους Mani Stone Towers και απολαύστε ένα 3ημερο (2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα) από 58€!
 Μάνη! 39€ ανά διανυκτέρευση για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό, early check-in και late check-out και δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 3 ετών, για μία παραμυθένια απόδραση στους αναπαλαιωμένους πύργους του παραδοσιακού ξενώνα Οι Πύργοι της Εδέμ. Αξίας 80€. Έκπτωση 51%
 78€ για ένα παραμυθένιο τριήμερο για 2 άτομα στην γραφική Μάνη που θα σας μείνει αξέχαστο με ισχύ και την 28η Οκτωβρίου, με 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό, early check in και late checkout στο αναπαλαιωμένο παραδοσιακό χωριό 4**** οιΠύργοι της Εδέμ, αρχικής αξίας 180€ - Έκπτωση 57%!!

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ&ΦΩΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ BYZANTIO HOTEL

 84€ από 170€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στα Ιωάννινα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Byzantio Hotel! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

ΒΙΕΝΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "AMFITRITI PALAZZO LUXURY HOTEL"

 Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Ναύπλιο, στο Βραβευμένο Amfitriti Palazzo Luxury Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε Superior δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 229€ από 458€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τοπικό λικέρ για καλωσόρισμα και σπιτικά γλυκά στο δωμάτιο, καθώς και μία Πιατέλα Αλλαντικών και Τυριών και ένα Μπουκάλι Κρασί στο Τζάκι του ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "KALAMAKI BEACH HOTEL"

BANSKO ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ VIHREN PALACE

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΑΓΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Η 7ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 Πράγα: Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά ή Φώτα με... κάτι από μαγεία!
 Χριστούγεννα στη Πράγα: 495€ το άτομο για αεροπορικά (συμπεριλαμβάνονται φόροι) για 7ημέρες/6νύχτες σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 * με πρωινό σε μπουφέ.
 Γιορτές στην Πράγα: 665€ το άτομο για 5ήμερη εκδρομή για Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά στην Πράγα-Κάρλοβυ Βάρυ (Αεροπορικά εισιτήρια, Ξενοδοχείο 4* και 5* με πρωινό, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και επιπλέον παροχές) για μία μοναδική και πολυτελής ταξιδιωτική εμπειρία στην Χρυσή Πόλη που είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα! 

ΠΗΛΙΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΡΟΥΤΣΟΥ

 Πήλιο για Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα! 129€ από 180€ για 3 μέρες, 2 νύχτες για 2 άτομα σε standard δίκλινο δωμάτιο πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής, δωρεάν παραδοσιακά σπιτικά γλυκά εδέσματα και διάφορα ροφήματα σε όλη τη διάρκεια της διαμονή σας και διαμονή για 1 παιδί έως 5 ετών δωρεάν - Ή - 169€ από 270€ για 4 μέρες 3 νύχτες, και Αποδράστε στο Αρχοντικό Ρούτσου την περίοδο των εορτών σε ένα μαγευτικό τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς και περιπλανηθείτε στα σοκάκια του χωριού απολαμβάνοντας τη θέα του Παγασητικού κόλπου. Έκπτωση 28%.

ΒΙΕΝΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 525 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 7ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 149 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΣΤΟ ΞΕΝΩΝΑ ΛΑΔΙΑ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΠΟ 440 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ALAS RESORT&SPA

 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Alas Resort & Spa, στη Μονεμβασιά! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 289€ από 578€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί, Φρούτα και Μελομακάρονα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχονται 2 Massage 20 λεπτών για το σύνολο της διαμονής και Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου στο κέντρο ευεξίας Alas Spa! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!
 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Alas Resort & Spa, στη Μονεμβασιά! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 389€ από 778€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί, Φρούτα και Μελομακάρονα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική και Ανήμερα Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα! Πρέχεται ένα Massage 20 λεπτών και Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου στο κέντρο ευεξίας Alas Spa! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΠΟ 149 ΕΥΡΩ ΣΤΟ "MIR LUXURY BOUTIQUE HOTEL" (ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ)

 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στα Ιωάννινα, σε Junior Suite με θέα στη Λίμνη και Πρωινό με τοπικά σπιτικά προιόντα στο δωμάτιο, στο MIR Luxury Boutique Hotel! Προσφέρονται μαθήματα παρασκευής για τοπικές πίτες και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα!

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΦΙΛΥΡΑ"

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

BANSKO ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΑ MOUNTAIN PARADISE WALNUTTREES 4* & HOTEL EVELINA PALACE 4*

 205€ το άτομο για 4 ημέρες/3 διανυκτερεύσεις με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (πρωινό και δείπνο κάθε μέρα) σε Δίκλινο Studio, για ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ στο MOUNTAIN PARADISE WALNUTTREES 4* στο BANSKO ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. Ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, στους πρόποδες του επιβλητικού βουνού Πίριν, που βρίσκεται 350μ. από το τελεφερίκ, στο καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας και απέχει μόλις 600 μέτρα από το κέντρο της πόλης. Αρχικής αξίας 342€. Έκπτωση 40% 132€ το άτομο για 4 ημέρες/3 διανυκτερεύσεις με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (πρωινό και δείπνο κάθε μέρα) σε Δίκλινο Studio, στο MOUNTAIN PARADISE WALNUTTREES 4* στο BANSKO ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. Ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, στους πρόποδες του επιβλητικού βουνού Πίριν, που βρίσκεται 350μ. από το τελεφερίκ, στο καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας και απέχει μόλις 600 μέτρα από το κέντρο της πόλης. Αρχικής αξίας 220€. Έκπτωση 40% 123€ το άτομο για 4 ημέρες/3 διανυκτερεύσεις με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (πρωινό και δείπνο κάθε μέρα) σε Δίκλινο Studio, στο HOTEL EVELINA PALACE 4* στο BANSKO ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. Ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα, που βρίσκεται στη δυτική όχθη του ποταμού Glazne, χτισμένο στον κεντρικό δρόμο προς το lift του σκι και απέχει μόλις 100 μέτρα από το κέντρο της πόλης. Αρχικής αξίας 205€. Έκπτωση 40%

ΕΡΕΤΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4* MIRAMARE HOTEL ERETRIA

ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4* KING SARON

ΚΑΣΤΕΛΟΚΑΜΠΟΣ ΡΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ&ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ AIRHOTEL ACHAIA BEACH

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΓΑΙΑ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ"



Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΤΟΥ ΖΗΣΗ

 Φώτα στα Χάνια Πηλίου, 2 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο, στο Χάνι του Ζήση! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!