What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ-ΠΑΛΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 89 ΕΥΡΩ

ΛΕΥΚΑΔΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΒΙΛΕΣ ΓΙΑ 2-6 ΑΤΟΜΑ

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ MYRTO HOTEL(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

ΖΥΡΙΧΗ-ΒΙΕΝΝΗ-ΒΑΡΣΟΒΙΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ 4* ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 Φλωρεντία: 343€ για 5θήμερη απόδραση, με Αεροπορικά, Πρωινό & Όλους τους Φόρους πληρωμένους
 Βενετία: 370€ για 5θήμερη απόδραση, με Αεροπορικά, Πρωινό & Όλους τους Φόρους πληρωμένους
 Ζυρίχη: 299€ για 4ήμερη απόδραση, με Αεροπορικά, Πρωινό & Όλους τους Φόρους πληρωμένους
 Βαρσοβία: 220€ για 4ήμερη απόδραση, με Αεροπορικά, Πρωινό & Όλους τους Φόρους πληρωμένους

ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 8ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ BALLAS HOTEL

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΠΗΛΙΟ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 68 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΚΗΣΤΙΣ 4 ΕΠΟΧΕΣ

ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "EUROPA BEACH HOTEL"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "NEVROS HOTEL RESORT&SPA"



 99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται μία ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ SANTA MARINA GUESTHOUSE ΜΕ 69 ΕΥΡΩ

ΜΕΣΑΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΣ ART SUITES ΜΕ 149 ΕΥΡΩ

 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στο δωμάτιο στο Μούσες Art Suites! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΑΠΟ 119 ΕΥΡΩ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΦΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CASTRI

ΜΕΣΑΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΦΙΑΜΕΓΚΟΥ

ΚΑΝΤΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 35 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "CASA AL MARE"

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΑΕΡΟΠΟΛΗ ΜΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "AREOS POLIS BOUTIQUE HOTEL " ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 Hμέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Μάνη, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Areos Polis Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρoνται 2 Χαλαρωτικά Massage 30 λεπτών το καθένα και μία πιατέλα με Τοπικά Εδέσματα φτιαγμένα από αγνά προϊόντα Μάνης συνοδεία Τοπικού Οίνου, για κάθε ημέρα διαμονής στο Τζάκι του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπι διαθεσιμότητας! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Αποδράστε και απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

BANSKO ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ 141 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ST.GEORGE SKI&SPA 4*

ΜΙΛΑΝΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 ΜΟΝΟ 349€ για 4ήμερη Απόδραση στo Μιλάνο που περιλαμβάνει 3 Διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο Amadeus ή παρόμοιο 3 αστέρων με Αεροπορικά, Πρωινό και όλους τους Φόρους πληρωμένους, από το Ταξιδιωτικό Γραφείο AirCosmos!!
 Super Offer! ΜΙΛΑΝΟ (Για όλο τον Φεβρουάριο): 180€ το άτομο για αεροπορικά εισιτήρια (συμπεριλαμβάνονται φόροι) για 4 ημέρες / 3 νύχτες σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 * με πρωινό σε μπουφέ.
 Μιλάνο: 320€ για 4ήμερη απόδραση, με Αεροπορικά, Πρωινό & Όλους τους Φόρους πληρωμένους 



Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ(ΚΑΙ ΓΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΑΛΩΝΑΚΙ

 84€ από 168€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Ορεινή Ναυπακτία, στο Ξενώνα Αλωνάκι σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες την ομορφιά της φύσης ! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΘΕΑΣΙΣ

 Lux 3ημερο για 2 - Ξενώνας "Θέασις" στα Τρίκαλα Κορινθίας!
 Απολαύστε στο… πιάτο τη μαγΑπολαύστε στο… πιάτο τη μαγευτική θέα του Κορινθιακού κόλπου από τον ξενώνα «Θέασις». 149€ για 3ήμερη διαμονή 2 ατόμων, σε μια από τις ανεξάρτητες surerior suites με jacuzzi, τζάκι εφοδιασμένο με ξύλα καθώς και πλούσιο παραδοσιακό πρωινό. ευτική θέα του Κορινθιακού κόλπου από τον ξενώνα «Θέασις». 149€ για 3ήμερη διαμονή 2 ατόμων, σε μια από τις ανεξάρτητες surerior suites με jacuzzi, τζάκι εφοδιασμένο με ξύλα καθώς και πλούσιο παραδοσιακό πρωινό.

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ-25Η ΜΑΡΤΙΟΥ)-ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 308 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ 99 ΕΥΡΩ

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 119€

ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ-28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΕ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΕΛΑΤΗ-ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 155 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ&ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

 Κωνσταντινούπολη:207€ το άτομο για αεροπορικά (συμπεριλαμβάνονται φόροι) για 4ημερες/3νυχτες σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 * με πρωινό σε μπουφέ και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.
 169€ για 5 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) για 24- 28 Οκτωβρίου σε μία από τις ομορφότερες και μαγευτικότερες πόλεις του κόσμου, την Κωνσταντινούπολη, σε ένα ταξίδι που περιλαμβάνει μεταφορά προς και από την Πόλη με τρένο και σύγχρονα κλιματιζόμενα λεωφορεία, διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με πρωινό, εκδρομές και ξεναγήσεις με ελληνόφωνο ξεναγό, διοργάνωση της νυχτερινής διασκέδασης και κρουαζιέρας στο Βόσπορο και ασφάλεια ταξιδιού από την Team Travel!

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΤΟΒΡΑ ΜΕ 89 ΕΥΡΩ

 Ρομαντικό και Ονειρικό Χειμερινό 3ήμερο ή 4ήμερο για Δύο, στα Πανέμορφα και Γραφικά Ζαγοροχώρια σε Εντυπωσιακό Double Room με Παραδοσιακό Πρωινό, Ένα Πλήρες Γεύμα ή Δείπνο, Welcome Drink και Δυνατότητα Early Check In και Late Check Out, στο Εντυπωσιακό Πετρόχτιστο Ξενοδοχείο 4* Ντοβρά! Γραφικά Χωριά με Απίστευτη Θέα, Πεντακάθαρα Ποτάμια, Αλπικές Λίμνες και Απίστευτες Διαδρομές στα Φαράγγια και στο Δάσος θα σας Ταξιδέψουν και θα σας Μαγέψουν!!! 
 Ζαγοροχώρια! 89€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις ή 125€ για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις στο 4* Ξενοδοχείο Ντοβρά για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με σπιτικό παραδοσιακό πρωινό, ένα πλήρες γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, welcome drink και early check in - late check out! Απολαύστε τη θαλπωρή και τις σύγχρονες υποδομές που σας προσφέρει το πετρόκτιστο ξενοδοχείο Ντοβρά και περιηγηθείτε στα Ζαγοροχώρια, ξακουστά για την φυσική ομορφιά του τοπίου, την πληθώρα επιλογών σε δραστηριότητες και το καλό παραδοσιακό φαγητό!

ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ FOUFAS HOUSES

 119€ από 238€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 10 ετών σε Αυτόνομες Κατοικίες, στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας στο Foufas Houses! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και 2 Γεύματα για το σύνολο του πακέτου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!
 99€ από 198€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 10 ετών σε Αυτόνομες Κατοικίες, στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας στο Foufas Houses! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΑΤΡΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΔΕΦΟΥΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ RODINI HOTEL