What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΛΕΥΚΑΔΑ-ΝΥΔΡΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΠΟ 70€


 Λευκάδα, Νυδρί: 194€ για 4ήμερο για 2 έως 6 άτομα σε εξοπλισμένο διαμέρισμα, τον Αύγουστο! Για να χαρείτε τις φετινές διακοπές σε ένα must καλοκαιρινό προορισμό.
 Λευκάδα, Νύδρι: 99€ για 3ήμερο για 2 έως 6 άτομα σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ταξιδέψτε με την οικογένεια ή με παρέα φίλων και επιλέξτε την προσφορά για να μείνετε σε απίστευτα άνετο και μεγάλο διαμέρισμα. 
 Λευκάδα, Νυδρί: 149€ για 4ήμερο για 2 έως 3 άτομα σε δίχωρο διαμέρισμα, τον Αύγουστο. Κλείστε τώρα τις καλοκαιρινές σας διακοπές εξασφαλίζοντας οικονομική διαμονή για εσάς και την παρέα ή την οικογένειά σας.
 Λευκάδα - Νύδρι: 70€ για 3ήμερο για 2 έως 3 άτομα σε δίχωρο διαμέρισμα. Ένα ολοκαίνουριο και εξοπλισμένο συγκρότημα με απεριόριστη θέα σας περιμένει για να ομορφύνει τις διακοπές σας! 
 Λευκάδα - Νύδρι: 124€ για 4ήμερο για 2 έως 6 άτομα σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ένα ολοκαίνουριο και εξοπλισμένο συγκρότημα με απεριόριστη θέα σας περιμένει με την παρέα ή με την οικογένειά σας για να ομορφύνει τις διακοπές σας! 
 Λευκάδα - Νύδρι: 83€ για 3ήμερο για 2 έως 6 άτομα σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ένα ολοκαίνουριο και εξοπλισμένο συγκρότημα με απεριόριστη θέα σας περιμένει με την παρέα ή με την οικογένειά σας για να ομορφύνει τις διακοπές σας! 
 Λευκάδα - Νύδρι: 105€ για 4ήμερο για 2 έως 3 άτομα σε δίχωρο διαμέρισμα. Ένα ολοκαίνουριο και εξοπλισμένο συγκρότημα με απεριόριστη θέα σας περιμένει για να ομορφύνει τις διακοπές σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου