What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 69ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΔΑΔΙ"

BANSKO:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 220ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ"HOTEL MOUNTAIN PARADISE III 4*"

ΚΥΘΗΡΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ATHENA APARTMENTS AND STUDIOS"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "NEVROS HOTEL RESORT&SPA"

 Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Λίμνη Πλαστήρα, στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, με 299€ από 598€ (Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων παρέχεται Εορταστικό Gala με μουσική! Προσφέρεται 1 ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 ½ ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 139 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΟΡΔΟΠΑΤΗ"

 139€ από 280€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Ορεινή Αρκαδία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο Αρχοντικό Κορδοπάτη! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Γεύμα Ελληνικής Κουζίνας για το σύνολο της διαμονής και παρέχεται προβολή κινουμένων σχεδίων για τους μικρούς φίλους! Δίδονται χάρτες και έντυπα για την Ορεινή Αρκαδία και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες και γνωρίστε τα γραφικά χωριά της Αρκαδικής γης! Yπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

 Ορεινή Αρκαδία!! Μόνο 139€ από 240€ (-42%) για 3 μέρες για 2 άτομα για μία ονειρεμένη διαμονή στις γραφικές κατοικίες του Αρχοντικού Κορδοπάτη με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, 1 γεύμα (Ιταλικής ή Ελληνικής κουζίνας), late check-out, welcome drink και υδρομασάζ. Εκεί που ζωντανεύουν μνήμες και εικόνες μιας λησμονημένης ομορφιάς!!
Ορεινή Αρκαδία!! 139€ για 3 μέρες, 2 νύχτες για 2 άτομα σε πέτρινους Παραδοσιακούς Ξενώνες και Chalet με τζάκι, πλούσιο Ελληνικό πρωινό, 1 γεύμα (Ιταλικής ή Ελληνικής κουζίνας), late check-out, welcome drink, Ατμόλουτρο υδρομασάζ-χαμάμ και 1 παιδί έως 6 ετών δωρεάν, για μία ονειρεμένη διαμονή στις γραφικές κατοικίες του Αρχοντικού Κορδοπάτη με ονόματα από τις θεότητες και τις νύμφες της Αρκαδίας, εκεί που ζωντανεύουν μνήμες και εικόνες μιας λησμονημένης ομορφιάς!! Αξίας 240€. Έκπτωση 42%.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL CHRISTINA-MARIS"

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 199ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 239ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4 Η 5 ΜΕΡΕΣ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΡΙΣΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 390ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΧΑΛΚΙΔΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "HOTEL PALIRIA"

BANSKO:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ Η 6ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "BALKAN JEWEL RESORT 4*" ΑΠΟ 49ΕΥΡΩ




 3 ημέρες στo Bansko στο Balkan Jewel Resort 4 αστέρων (2 διανυκτερεύσεις και για τα 2 άτομα) με πρωϊνό, με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά, χρήση spa, γυμναστήριο, μπιλιάρδο, τένις, πισίνα, χώρο παιχνιδιών, παιδότοπο, ιντερνετ, parking και Ειδική τιμή για 3 εκδρομές, μόνο 49€ από 108€, Έκπτωση 54% (9€ κουπόνι τώρα και 40€ κατά την άφιξη)!

ΡΩΜΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "SCHEPPERS HOTEL"

ΑΡΑΧΩΒΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 149ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟΠ

BANSKO:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 69ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT"

Χειμερινή Απόδραση 5 Αστέρων με Υπερπολυτελές Πλήρες Πακέτο Διαμονής, στο Μαγευτικό & Πανέμορφο Bansko! Μόλις 69 ευρώ για 2ήμερο με 1 Διανυκτέρευση, 2 Ατόμων σε Πολυτελή Junior Suite (55-60 m²) με Πλούσιο Πρωινό & Ένα Δείπνο & Δωρεάν Χρήση των Εγκαταστάσεων του Victoria Spa (Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, Χαμάμ, Σάουνα, Τζακούζι κ.α.) & Μια Φιάλη Κρασί και Φρούτα & Δωρεάν Χρήση Internet & Late Check Out ... στο Κοσμοπολίτικης Ατμόσφαιρας και Βραβευμένο 5* Premier Luxury Mountain Resort στo Bansko της Βουλγαρίας! Προσιτή Πολυτέλεια... που θα σας μείνει Αξέχαστη και με Δυνατότητα Αγοράς Πολλαπλών Κουπονιών, για να δημιουργήσετε Οικονομικά το δικό σας Ονειρικό Πακέτο!!! 

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 33ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "OFITEIA FARMHOUSE"

 
 Σαββατοκύριακo. Διακοπές στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ. 69€ τα 2 άτομα σε δίκλινο, 3 ημέρες (2 διανυκτερευση), με πλούσιο πρωινό, στον πανέμορφο ΠΑΡΝΑΣΣΟ στο OFITEIA HOTEL, για την περίοδο 30/11/2013 έως και 22/12/2013. Late check out στις 18.00μμ ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Το πρώτο παιδί έως 8 ετών, δωρεάν. Αρχικής αξίας 69€, έκπτωση 50%. 


 ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ. 117€ για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) τα 2άτομα σε δίκλινο, με ημιδιατροφή, στον πανέμορφο ΠΑΡΝΑΣΣΟ στο OFITEIA HOTEL, για την περίοδο 27/12/2013 έως και 30/12/2013. Late check out στις 15.00μμ ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Το πρώτο παιδί έως 8 ετών, δωρεάν. Αρχικής αξίας 234€ αντίστοιχα, έκπτωση 50%.


98€ από 198€ για το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου (2 διανυκτερεύσεις) για 2άτομα με πρωινό, στο Ofiteia Farmhouse, που βρίσκεται στην ΑμφίκλειαΠαρνασσού!! Περιτριγυρισμένο από ένα καταπράσινο τοπίο στους πρόποδεςτου Παρνασσού το Ofiteia Farmhouse υπέροχες στιγμές ξεκούρασης καιηρεμίας!! Έκπτωση 50%!!ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ!!

ΜΠΑΝΣΚΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL ORPEHY 4*"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΥΨΙΒΑΤΟΝ MOUNTAIN RESORT"

ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑ/4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "DIMITROPOULOS APARTMENTS"

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΔΡΙΤΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HUSA CHAMARTIN"

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALIMARA 4*"

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ)3ΗΜΕΡΗ Η 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ANGELIKI"

 Για Εορταστικό και όχι μόνο 3ήμερο ή 4ήμερο 2 Ατόμων σε Double Standard Room ή σε Σουίτα με Τζάκι (για την περίοδο από 29/11/2013 έως 23/02/2014) με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό και Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out στον Παραδοσιακό Πετρόχτιστο Ξενώνα Angeliki με Mοναδική Θέα στο Απέραντο Γαλάζιο του Αιγαίου στη Δημοφιλή Τσαγκαράδα του Αρχοντικού Πηλίου! Εξερευνήστε τα Λιθόκτιστα Καλντερίμια, Θαυμάστε την ξακουστή Πηλιορείτικη Παραδοσιακή Αρχιτεκτονική, Γευθείτε το Γαστρονομικό Παράδεισο ιδιαίτερων Γεύσεων και Συνταγών και ζήστε τη Μοναδική Εμπειρία των Χειμερινών Σπορ στο Χιονοδρομικό Κέντρο των Χανίων! 

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ"

ΠΙΕΡΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "POLYS GUEST HOUSE"

ΡΩΜΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 239ΕΥΡΩ

ΠΡΑΓΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL OLYMPIK 4*" ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

LAST MINUTE ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!! 10€ για την αγορά ενός κουπονιού που σας παρέχει έκπτωση 50% το άτομο, για να απολαυσετε 3 ημέρες-2 νύχτες στην ΠΡΑΓΑ, την πρωτεύουσα της Τσεχίας, με ημερομηνία αναχώρησης από Αθήνα στις 27/12/2013. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις, διαμονή στο HOTEL OLYMPIK 4* με πρωινό σε πλούσιο μπουφέ, οι μεταφορές, η ξενάγηση πόλης με πολυτελές πούλμαν με τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό – αρχηγό. ΔΩΡΟ Η ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΝΙ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΑ ΚΑΙ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ. Πληρώνετε μόνο άλλα 260€ στην επιχείρηση. Από το ταξιδιωτικό γραφείο YOUR WAY TRAVEL, στη Γλυφάδα. Αρχικής αξίας 520€. Έκπτωση 50%

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΚΥΝΘΙΑ"

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ Η ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 95ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "oRAMA HOTEL"

ΜΗΛΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 79ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΠΟΡΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 45ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MANESSIS HOTEL"

ΟΡΙΕΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 310ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΠΕΤΡΙΝΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 78ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "ALPINA SUITES"


 Δεκέμβριος και Ιανουάριος στην Μαγευτική Καστοριά, στο Πολυτελές Alpina Suites !! 200€ για 5 ημέρες (4 διανυκτερεύσεις), για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, late check out, χρήση της εσωτερικής πισίνας και Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 10 ετών. Αρχικής Αξίας 320€. Έκπτωση 38%.

Kαστοριά, Alpina Suites!4 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό και χρήση της εσωτερικής πισίνας 200€!
 Kαστοριά, Alpina Suites! 78€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό και χρήση της εσωτερικής πισίνας!

40€ για ένα 2 ήμερο ή 78€ για ένα 3 ήμερο με πλούσιο πρωινό και απεριόριστη χρήση της κεντρικής θερμαινόμενης πισίνας!Μία προσφορά από το ALPINA SUITES στη Καστοριά,αρχικής αξίας 80€ και 160€ αντίστοιχα!

ΑΝΩ ΠΕΔΙΝΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΩΝ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΠΕΤΡΙΝΟ ΞΕΝΩΝΑ

ΒΙΕΝΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 239ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ Η 5ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "HERONIA HOLIDAYS"

ΚΑΙΜΑΚΑΤΣΑΛΑΝ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ "ART HOTEL MIRAMONTE CHALET HOTEL SPA"

 H GoodDeals Γιορτάζει τα 2 της Χρόνια & σας Ταξιδεύει με Τιμή Έκπληξη στον πιο Κοσμοπολίτικο Χειμερινό Προορισμό της Βόρειας Ελλάδας, για να Απολαύσετε μια Υπέροχη Εμπειρία...σε Ένα Ατμοσφαιρικό και Ειδυλλιακό Περιβάλλον, στο Διάσημο και Πολυτελές Art Hotel Miramonte Chalet Hotel Spa στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο στον Αγαπημένο και Πανέμορφο Καϊμακτσαλάν! Πολυτελές Διήμερο ή Τριήμερο Πακέτο για Δύο Άτομα, με Διαμονή σε Superior Double Room με Τζάκι, Πλούσιο Πρωινό, Χρήση της Εντυπωσιακής Εσωτερικής Πισίνας & των Χώρων του Spa, και Early Check In - Late Check Out...για το Απόλυτο Πακέτο Προσιτής Πολυτέλειας και Μοναδικής Απόλαυσης!!!