What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "GALAXY HOTEL"

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "MONOPATIA MOUNTAIN RESORT"

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "DIAMOND RIVER RESORT&SPA"

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

ΓΡΕΒΕΝΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "SAMARINA RESORT"

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ(ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ CHATEAU ROND SUITES 5*****

 Διακοπές στην Αριδαία, στο Chateau Rond Suites 5***** , πολυτελές ξενοδοχείο, μόνο 158€ από 360€, για καθημερινές. Τριήμερη διαμονή (2 νύχτες) πολυτέλειας & χαλάρωσης σε δίκλινη σουΐτα. Βρίσκεται πολύ κοντά στα υαματικά λουτρά Πόζαρ, στο Λουτράκι Αριδαίας. Περιλαμβάνεται ημιδιατροφή (πρωινό & βραδινό) & δωρεάν χρήση χαμάμ, σάουνας. Η προσφορά ισχύει για τις εξής ημερομηνίες: 01/10/2013 - 10/12/2013 καθημερινές, από ΚΥΡΙΑΚΗ έως ΠΕΜΠΤΗ εκτός 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Έκπτωση για σας 59%

 ΔΙΑΚΟΠΕΣ στην ΑΡΙΔΑΙΑ. Στο πολυτελές Chateau Rond Suites 5*****, μόνο 178€ από 380€, για τριήμερη διαμονή (2 νύχτες) πολυτέλειας & χαλάρωσης σε δίκλινη σουΐτα JUNIOR, ή 188€ σε δίκλινα σουίτα DELUX. Βρίσκεται πολύ κοντά στα υαματικά λουτρά Πόζαρ, στο Λουτράκι Αριδαίας. Περιλαμβάνεται ημιδιατροφή (πρωινό & βραδινό) & δωρεάν χρήση χαμάμ, σάουνας & υδρομασάζ. Η προσφορά ισχύει για τις εξής ημερομηνίες: 01/10/2013 - 10/12/2013, για Σαββατοκύριακα ΕΚΤΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Έκπτωση για σας 58%

3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/3ΗΜΕΡΟ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL AKRORION"

Πολυτελές Εορταστικό και όχι μόνο 3ήμερο ή 4ημέρο Απόδρασης στα Μαγευτικά 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, με 2 ή 3 Διανυκτερεύσεις, 2 ατόμων σε Deluxe Δωμάτιο με Τζάκι, Πρωινό & Μια Φιάλη Κρασί & Δυνατότητα Early Check in - Late Check Out (από 4/10 έως 8/12, συμπεριλαμβανομένης και της Περιόδου 26-28/10) στο Εντυπωσιακό και Διακριτικής Πολυτέλειας Hotel Akrorion! Απόδραση στη Φύση, στους πρόποδες του Βερμίου, για Μοναδικές Εξορμήσεις στην Πανέμορφη και Ιστορική Νάουσα και στο Απαράμιλλης Φυσικής Ομορφιάς Άλσος του Αγίου Νικολάου!

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ(ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ):ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL ΑΛΜΩΠΙΑ"

 3ήμερο ή 4ήμερο Χαλάρωσης, Αναζωογόνησης και Απόλαυσης για Δύο Άτομα σε Double Standard Room με Τζάκι με Πλούσιο Πρωινό, Δυνατότητα Early Check in - Late Check out και Απεριόριστη Κατανάλωση Cafe καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στο Παραδοσιακό Hotel Αλμωπία, στον καταπράσινο Επίγειο Παράδεισο των Λουτρών Πόζαρ στο Λουτράκι Αριδαίας! Αναζωογονηθείτε στους Υπέροχους Ιαματικούς Καταρράκτες και τα Υδροθεραπευτήρια...Απολαύστε τη Μοναδική Εμπειρία του Νatural Spa και ακολουθήστε τους παλμούς της Φύσης μέσα από άγνωστα Μονοπάτια υπέροχες Διαδρομές και εντυπωσιακά Χρώματα!

ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ "MATI HOTEL"

ΑΡΑΧΩΒΑ:3ΗΜΕΡΟ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "cELENA SUITES"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/3ΗΜΕΡΟ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΥΨΙΒΑΤΟΝ MOUNTAIN RESORT"



 98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό, στο Υψίβατον Mountain Resort! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/3ΗΜΕΡΟ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ "PORTARIA HOTEL&SPA"

28η Οκτωβρίου στην Πορταριά Πηλίου, στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο! Παρέχεται Late check out στις 14:00! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στη μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
194€ από 390€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο! Παρέχεται Late check out στις 14:00! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στη μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΑΙΓΙΝΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL RACHEL"

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΤΡΙΗΜΕΡΟ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4 ΑΣΤΕΡΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MOUZAKI PALACE"

28η Οκτωβρίου 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa, στην Καρδίτσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα, με 295€ από 590€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τοπικός Οίνος και μια Πιατέλα με Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα, 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρεται 1 Relax Massage με αιθέρια έλαια 30 λεπτών, 1 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 1 περιποίηση αναζωογόνησης και αντιγήρανσης προσώπου διάρκειας 40 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ"

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL ELVETIA"

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALEXANDROS BOUTIQUE HO TEL"

108€ από 245€ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια πιατέλα με τυριά και αλλαντικά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HOTEL AFKOS GRAMMOS HOTEL RESORT"

Για Πολυτελέστατη 3ήμερη Διαμονή (2 Διανυκτερεύσεις), 2 ατόμων σε Deluxe Room με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, & Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out, & Μία Φιάλη Κρασιού & Kαλάθι με Φρούτα από 27 Σεπτεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου, στο Ολοκαίνουργιο Luxury Collection Boutique Hotel Afkos Grammos Hotel Resort στο Νεστόριο Καστοριάς! Το Απόλυτο Καστοριανό Παλάτι που Αποπνέει Πολυτέλεια και Ζωντανεύει τις Αισθήσεις...σε μία τις Ωραιότερες και πλέον προβεβλημένες Περιοχές της Βόρειας Ελλάδας!

ΛΙΓΚΙΑΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑ ΜΟΝΗ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΗΛΙΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3*

ΔΕΛΦΟΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "HOTEL KASTRI"

Εξόρμηση στους Δελφούς!!Μόνο 73€ για 3 Ημέρες/ 2 Διανυκτερεύσεις για τα 2 άτομα στο Ξενοδοχείο Castri που βρίσκεται πολύ κοντά στο αρχαίο χωριό των Δελφών, πλαισιωμένο από πανέμορφα ορεινά τοπία και δίπλα σε ένα από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους.

*** ΔΕΛΦΟΙ *** 73€ από 109€ για (3) ημέρες / (2) διανυκτερεύσεις (2) ατόμων με Πρωινό, στο Hotel Castri στους Δελφούς, που βρίσκεται σε μία ήσυχη γειτονιά πολύ κοντά στο κέντρο των Δελφών με εύκολη πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Αράχωβας και διαθέτει όλες τις παροχές για μία άνετη διαμονή!!
Δελφοί: Ταξίδι στην... καρδιά του ομφαλού της Γης! Μόνο 73€ για ένα μαγευτικό 3ήμερο/2διανυκτερεύσεις στο Castri Hotel στους υπέροχους Δελφούς, Σε μια ήσυχη περιοχή, πολύ κοντά στο κέντρο του αρχαίου χωριού των Δελφών, βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία με θέα στο χωριό. Για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, Πλούσιο Πρωινό, Late check in/out, και παιδί έως 12 ετών Δωρεάν. Από το www.YataxiDi.gr. Αρχικής Αξίας 109€ - Έκπτωση 33% !!

ΔΕΛΦΟΙ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΙΟΛΟΣ"

ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-2ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ZEUS HOUSES"

ΜΕΣΑΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΑΛΕ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/3ΗΜΕΡΟ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΣΤΟ "ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ BOUTIQUE H OTEL"

99€ από 198€ (Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Καστοριά, στο Ανδρομέδα Boutique Hotel βραβευμένο ως το τρίτο καλύτερο Boutique Hotel πανελλαδικά σε ψηφοφορία κοινού στο περιοδικό Traveller, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 
28η Οκτωβρίου στην Καστοριά στο Ανδρομέδα Boutique Hotel, βραβευμένο ως το τρίτο καλύτερο Boutique Hotel πανελλαδικά σε ψηφοφορία κοινού στο περιοδικό Traveller! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης!

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΕΡΟΠΟΛΗ ΜΑΝΗΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/3ΗΜΕΡΟ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΙΝΗ"

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΟ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "KOUSTENIS VILLAGE"

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:3ΗΜΕΡΟ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "NATURA CHALETS"

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΤΡΙΗΜΕΡΟ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΔΡΥΑΣ"

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΦΟΙ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/3ΗΜΕΡΟ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HERMES HOTEL"

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-7ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "SELLADOS VILLAS"

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΔΡΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ"

ΝΕΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3 ΑΣΤΕΡΩΝ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ(ΛΑΓΑΝΑΣ):ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ 3 ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΣΚΟΥΤΑΡΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΩΝΑ

ΧΑΝΙΑ(ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ):ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ 4ΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ"

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3*

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "DIOLKOS STUDIOS"