What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΜΗΛΟΣ(ΑΓ.ΚΥΡΙΑΚΗ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Μήλος: 64€ για 3ήμερο για 2 άτομα στην Αγία Κυριακή. Μια μοναδικήπροσφορά σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Μήλου, σε πανέμορφαδωμάτια με απίστευτη θέα, αποκτήστε την τώρα και ξεφύγετε από όλα! ΕΛΗΞΕ!~!
Μήλος:164€ για ένα 5ήμερο για 2άτομα στην πανέμορφη Αγία Κυριακή,προσφορά Αυγούστου. Μια καταπληκτική προσφορά για άνετες καιξεκούραστες διακοπές σε ένα νησί ρομαντικό με άπειρες δυνατότητεςδιασκέδασης και καταπληκτικές παραλίες! ΕΛΗΞΕ!!
Μήλος:206€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στην Αγία Κυριακή, προσφοράΑυγούστου. Ένα νησί υπέροχο, με εκπληκτικές παραλίες,διασκέδαση,ιδανικό για ξεκούραση και ηρεμία. Απολαύστε τις διακοπές σας με μιαπραγματικά οικονομική προσφορά! ΕΛΗΞΕ!!
Μήλος: 58€ για 3ήμερο για 2 άτομα στην Αγία Κυριακή τον Σεπτέμβριος.Γνωρίστε τις πανέμορφες παραλίες του νησίου και ξεκουραστείτε με θέα τοΑιγαίο! ΕΛΗΞΕ!!
Μήλος: 94€ για 4ήμερο για 2 άτομα στην Αγία Κυριακή. Ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων σας περιμένουν! ΕΛΗΞΕ!!
Μήλος:244€ για ένα 7ήμερο για 2 άτομα στην Αγία Κυριακή, προσφοράΑυγούστου. Αποκτήστε τώρα μια καταπληκτική προσφορά για μια εβδομάδαδιακοπών σε ένα από τα ομορφότερα νησιά, σε άνετα και καλαίσθηταδωμάτια δίπλα 
στην θάλασσα! ΕΛΗΞΕ!!
Μήλος: 87€ για 4ήμερο για 2 άτομα στην Αγία Κυριακή τον Σεπτέμβριος.Στη Μήλο τον Σεπτέμβριο θα κάνετε τις ομορφότερες διακοπές σας! ΕΛΗΞΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου