What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "HOTEL ΑΛΜΩΠΙΑ"

3ήμερο, 6ήμερο ή 11ήμερο Χαλάρωσης, Αναζωογόνησης και Απόλαυσης για Ένα (1) ή (2) Άτομα σε Double Standard Room με Πλούσιο Πρωινό, Δυνατότητα Early Check in - Late Check out και Απεριόριστη Κατανάλωση Cafe καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στο Παραδοσιακό Hotel Αλμωπία, στον καταπράσινο Επίγειο Παράδεισο των Λουτρών Πόζαρ στο Λουτράκι Αριδαίας! Αναζωογονηθείτε στους Υπέροχους Ιαματικούς Καταρράκτες και τα Υδροθεραπευτήρια...Απολαύστε τη Μοναδική Εμπειρία του Νatural Spa και ακολουθήστε τους παλμούς της Φύσης μέσα από άγνωστα Μονοπάτια υπέροχες Διαδρομές και εντυπωσιακά Χρώματα!

2 σχόλια:

  1. Από τα χειρότερα ξενοδοχεία που το περιβάλλουν αγενέστατοι άνθρωποι, υπερβολικά βρώμικο και καμία παροχή από αυτές που προσφέρουν και καλα....Πήγαμε για 3 ημέρες και φύγαμε σε δύο ώρες επειδή μας πρόσβαλαν, αφού όπως λένε προτιμάνε να δουλεύουν με σκοπιανούς παρά Ελληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 Με 28 βαθμούς θερμοκρασια μας ζητησε να αναψουμε καλοριφέρ και τζακι .Ευγενεστατα του ειπαμε να του δοσουμε τα 52 Ευρω που πληρωσε για το τριημερο στην GOOD-Deals και να βρει άλλο Ξενοδοχειο (2 ΙΟΥΝΙΟΥ) με ΘΕΡΜΑΝΣΗ.

      Διαγραφή