What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΛΕΥΚΑΔΑ(ΛΥΓΙΑ):ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Λευκάδα: 326€ για ένα 6ήμερο έως 4 άτομα στα Λυγιά της Λευκάδας για μια άνετη διαμονή σε όλους τους φιλοξενούμενους κάνοντάς τους να νιώσουν σαν στο σπίτι τους από την πρώτη κιόλας στιγμή. 
Λευκάδα: 390€ για ένα 7ήμερο έως 4 άτομα στα Λυγιά της Λευκάδας για μια άνετη διαμονή σε όλους τους φιλοξενούμενους κάνοντάς τους να νιώσουν σαν στο σπίτι τους από την πρώτη κιόλας στιγμή. 
Λευκάδα: 455€ για ένα 8ήμερο έως 4 άτομα στα Λυγιά της Λευκάδας για μια άνετη διαμονή σε όλους τους φιλοξενούμενους κάνοντάς τους να νιώσουν σαν στο σπίτι τους από την πρώτη κιόλας στιγμή. 
Λευκάδα: 390€ για ένα 6ήμερο έως 4 άτομα στα Λυγιά τον Αύγουστο της Λευκάδας για μια άνετη διαμονή σε όλους τους φιλοξενούμενους κάνοντάς τους να νιώσουν σαν στο σπίτι τους από την πρώτη κιόλας στιγμή. 
Λευκάδα: 469€ για ένα 7ήμερο έως 4 άτομα στα Λυγιά της Λευκάδας τονΑύγουστο για μια άνετη διαμονή σε όλους τους φιλοξενούμενους κάνοντάςτους να νιώσουν σαν στο σπίτι τους από την πρώτη κιόλας στιγμή. ΕΛΗΞΕ!!
Λευκάδα: 547€ για ένα 8ήμερο έως 4 άτομα στα Λυγιά της Λευκάδας τονΑύγουστο για μια άνετη διαμονή σε όλους τους φιλοξενούμενους κάνοντάςτους να νιώσουν σαν στο σπίτι τους από την πρώτη κιόλας στιγμή. ΕΛΗΞΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου