What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΑΝΔΡΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ/STUDIOS


Το όνομα της Άνδρου ανάγεται στη μυθολογία. Η επικρατέστερη εκδοχή είναι αυτή που θέλει ως πρώτο οικιστή του νησιού τον Άνδρο. 
Οι κάτοικοι της Άνδρου ήταν ιωνικής καταγωγής. Ήταν ένα πέρασμα, η Άνδρος, πολλών λαών προς άλλες περιοχές.


Η Ανδρος είναι το βορειότερο νησί των Κυκλάδων και δεύτερο σε έκταση μετά τη Νάξο. Διοικητικά είναι ένας Δήμος καθώς επίσης και Περιφερειακή Ενότητα του Νοτίου Αιγαίου. Στην πρόσφατη απογραφή ο πληθυσμος του νησιού ήταν περίπου 9.500 κάτοικοι.Επίσης, το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα, την κάνουν ένα καλό προορισμό για μικρές αποδράσεις από την πρωτεύουσα.

Η Άνδρος έχει δεκάδες αμμώδεις και βραχώδεις παραλίες, αφού η ακτογραμμή είναι 176 χλμ.Οι πιο δημοφιλείς αμμώδεις παραλίες είναι το Νημπορειό στη Χώρα, η Χρυσή Άμμος στο Κυπρίκαι η Άχλα στην οποία η πρόσβαση γίνεται με καράβι που ξεκινάει από το λιμάνι της Χώρας ή από το χωματόδρομο που μόνο αυτοκίνητα με τετρακίνηση μπορούν να τον διασχίσουν. Υπάρχουν βέβαια και βραχώδεις παραλίες που είναι δημοφιλείς όπως τα Γιάλια στιςΣτενιές, ο Χαλκολιμιώνας στην περιοχή Σταυροπέδα και η παραλία του Συνετίου στο χωριό Συνέτι. 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Παραλίες
Διαμονή
Φαγητό&Διασκέδαση
Δρομολόγια πλοίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου